Skip to content

Socialrun 2024 en het Te Gek?! Festival op Fort bij Vechten

Stichting Socialrun is opgericht in 2013 door een groep enthousiaste vrijwilligers die zich wilden inzetten voor het bespreekbaar maken van psychische problemen. Sindsdien hebben ze elk jaar de Socialrun georganiseerd, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste evenementen op het gebied van mental health in Nederland. De Socialrun is de langste non-stop estafetteloop van Nederland. Elk team legt in 48 uur 555 kilometer af om geld in te zamelen voor projecten die inclusie bevorderen.

Op de finishlocatie van de Socialrun was er dit jaar weer het ‘Te Gek?! Festival’ en veranderde daarmee op zondag 22 september het historische Fort bij Vechten in een levendig evenement vol muzikale optredens, kunst, theater, een speciale kidshoek, kennismarkt en bovenal gezelligheid, met een belangrijke focus op mentale gezondheid en inclusie.

Zelf was ik nog niet bekend met de Socialrun en het festival, maar dankzij één van de enthousiaste organisators en trustee bij Awesome Utrecht (waar ik voor fotografeer), Frank Bonekamp, leerde ik dit geweldige initiatief en de hieruit voortvloeiende projecten een beetje kennen. Om ze op mijn manier te steunen kwam ik die zondag ook nog een paar uur fotograferen bij het festival. Groot respect voor de organisatoren en deelnemers! Hieronder een selectie van mijn favoriete foto’s van die mooie dag.


Wil je ook fotografische ondersteuning?

Ik ben Coen Koppen een (event-)fotograaf uit Utrecht met een focus op cultuur-, maatschappelijke en erfgoedorganisaties. Voornamelijk actief op 1-1,5u rondom Utrecht, voor de juiste klus kom ik graag naar jou toe. Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?


Leave a reply

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.