Skip to content

BuurtNatuur030 Herfstevenement 2024 @ Metaal Kathedraal

Wat een inspirerende avond was het tijdens het BuurtNatuur030 Herfst Evenement op donderdag 3 oktober bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van Annelies van Rijn over de Eetbare Woonwijk Rijnvliet. Met veel enthousiasme vertelde zij, samen met Maureen Baas, over de manier waarop bewoners hun omgeving groener én voedzamer kunnen maken.

Daarna was het tijd voor een interactief onderdeel over het thema van de avond Natuur in de winter! Door middel van een boeiende groepsdiscussie en praktische voorbeelden werd duidelijk hoe we onze wijken ook tijdens de koude maanden levendig en groen kunnen houden. En de avond werd afgesloten met een gezellige borrel en een wandeling door het naastgelegen voedselbos.

Ik mocht weer fotoverslag maken op deze prachtige en bijzondere locatie van de Metaal Kathedraal. Voormalige kerk turned fabriek turned evenement- en vergaderlocatie. Het was oorspronkelijk de rooms-katholieke Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk van de buurtschap Oudenrijn bij De Meern. Vanaf 1941 was in het gebouw de zijspanfabriek Hollandia gevestigd en vanaf 1977 werd het een metaalfabriek. Sinds 2011 is het in gebruik als ecologisch cultureel centrum. Ik was expres wat eerder gekomen om nog wat foto’s te kunnen maken van de verschillende ruimtes van deze aparte locatie. Je kunt hier meer over de avond teruglezen bij BuurtNatuur030.

Wil je ook fotografische ondersteuning?

Ik ben Coen Koppen een (event-)fotograaf uit Utrecht met een focus op cultuur-, maatschappelijke en erfgoedorganisaties. Voornamelijk actief op 1-1,5u rondom Utrecht, voor de juiste klus kom ik graag naar jou toe. Wil je ook een erfgoedfotografieeventfotografie of bedrijfsfotografie shoot? Of wil je meer weten over mijn tarieven voor fotografie?

Leave a reply

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.